Bedrijf

Bedrijf

Wim Louisse is sinds 1990 als eigenaar werkzaam in dit bedrijf. Wim heeft met APK-keurmeester, 1e monteur en diverse bijscholingen bij leveranciers en importeurs de nodige diploma’s op zak. Met de nodige nuchterheid en de meer dan 40 jaar ervaring staat hij u graag te woord met deskundig advies.

Sjoerd Louisse is sinds 2010 medeeigenaar van dit bedrijf. Hiervoor heeft hij jarenlange ervaring opgedaan bij diverse dealerbedrijven als storingsmonteur en aircospecialist. Net als Wim heeft Sjoerd alle benodigde diploma’s op zak om uw auto in topconditie te houden.

Sinds 1931 is dit bedrijf aangesloten bij de Bovag, wat u als klant garandeert dat uw auto in professionele handen is.
Voor de consument is BOVAG in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen.

Bovendien verbinden ze zich aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie, zodat de consument te allen tijd terug kan vallen op het BOVAG-bedrijf. Voor de zekerheid.